Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Mokrý šokoval Maštalíra pred ľuďmi: Odchytil si ho na premiére Jánošíka!

Juraj Mokrý a Tomáš Maštalír si vyjasňovali veci priamo v kinosále. Zobraziť galériu (14)
Juraj Mokrý a Tomáš Maštalír si vyjasňovali veci priamo v kinosále.

BRATISLAVA – Poriadne ho zaskočil! Juraj Mokrý (32) si pred premiérou filmu Jánošík posvietil na Tomáša Maštalíra (31) – herca, ktorý je upodozrievaný z toho, že mal pletky so zabávačovou (ex)partnerkou Dianou Mórovou (39).

Všetko to má na svedomí Juraj Mokrý. Ako sa totiž zdá, na včerajšiu slovenskú premiéru filmu Jánošík prišiel do kina bratislavského nákupného centra s jediným cieľom. Vyjasniť si veci zoči-voči s Tomášom Maštalírom. Je to totiž práve tento herec, s ktorým vraj podvádzala Mokrého jeho niekoľkoročná partnerka Diana Mórová. Túto informáciu dokonca samotný zabávač v jednom z rozhovorov aj nepriamo potvrdil.

Pred začiatkom premiéry prišiel do kinosály Juraj Mokrý. Urobil si pohodlie v kresle. Vyzeralo to tak, akoby presne vedel, kde si má sadnúť. Niekoľko minút po ňom prišiel Maštalír, ktorý zaujal miesto iba o rad pred Mokrým. Náhoda? Určite nie! Krátko nato, ako si herec sadol, po ňom totiž bývalý rosničiak „vyštartoval.“

Dvojica sa začala slovne konfrontovať priamo pred zrakmi zaplneného kina. Viedli družný dialóg, počas ktorého výrazne gestikulovali. Zaujímavé je, že po chvíli vzájomnej výmeny názorov chytil Mokrý Maštalíra okolo ramena a správal sa k nemu ako ku priateľovi. A to ešte donedávna Kráľ tanečného parketu z Let´s Dance 3 tvrdil, že Tomáš nikdy nebol a ani nebude jeho kamarát. No v piatkový večer to tak nevyzeralo.

Približne desaťminútový rozhovor prerušila až Maštalírova partnerka Táňa Pauhofová, ktorá do tých chvíľ stála pred plátnom a spolu s tvorcami filmu Jánošík prezentovala snímku, v ktorej stvárnila jednu z postáv.

To, o čom sa páni rozprávali, zostáva zatiaľ záhadou. Jedno je však isté. Juraj Mokrý prišiel do kina s konkrétnym cieľom. Vyjasniť si s Maštalírom určité veci zo svojho súkromia. Krátko po skončení filmu zdúchol preč. Na následnej recepcii sa už neukázal.

VIDEO: Juraj Mokrý (v bielej košeli) vedie družný dialóg s Tomášom Maštalírom (ospravedlňte zníženú kvalitu záberov).









Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu